Secțiunea ARHIVĂ.
Pentru a reveni la ediția curentă apăsați PRIMA PAGINĂ din meniu.

Conferința medicală „Zilele Spitalului Municipal Sf. Dr. Cosma și Damian” Rădăuți

Perioada de desfășurare: 30 octombrie – 01 noiembrie 2014

Locația: Popas Turistic Bucovina, SucevițaStimaţi invitaţi,

Îmi revine deosebita onoare, în calitate de fiu al acestui oraş în care am crescut, am urmat cursurile liceale şi apoi am făcut primii pași în activitatea practică a profesiunii mele, chirurgia, să adresez felicitări organizatorilor acestei manifestări prin care se aniversează 135 de ani de la înfiinţarea Spitalului din Rădăuţi, oraş municipiu, simbol istoric şi cultural al plaiurilor bucovinene.

Adresez urările mele de succes acestei frumoase manifestări ştiinţifice şi, de asemeni, doresc tuturor cadrelor medicale care îşi desfăşoară activitatea în asigurarea stării de sănătate a rădăuţenilor, multă sănătate şi putere de muncă pentru ca acest spital să îşi continue parcursul său de succes.

Cu considerație,
Prof. Univ. Dr. Viorel Scripcariu, UMF Gr. T. Popa Iași
Șef Clinica I Chirurgie Oncologică, Institutul Regional de Oncologie Iași


Dragi colegi, stimaţi invitaţi,

Anul acesta spitalul nostru aniversează 135 de ani de existenţa, o vârstă onorabilă cu care nu multe spitale din ţara noastră se pot mândri. Acum 135 de ani a luat naştere primul spital civil din Bucovina, fiind inaugurat în anul 1879.

Este pentru prima dată când ne întâlnim într-un asemenea cadru şi sper ca acest eveniment să devină unul dintre punctele de referinţă din agenda dumneavoastră. Acest eveniment se adresează tuturor specialităţilor, abordându-se teme şi subiecte din toate domeniile de interes.

Pe lângă secţiunile de discuţii ale medicilor vom organiza şi secţiunea pentru asistenţi medicali care să permită acestora o întâlnire într-un cadru plăcut şi schimburi de experienţă între profesionişti ai nursing-ului. Sper ca temele abordate atât de medici, cât şi de asistenţii medicali să trezească în fiecare din noi dorinţa de a reveni în acest loc, de a ne întâlni pentru a ne cunoaşte şi de a schimba cât mai mult din experienţele fiecăruia.

Vă aşteptăm cu drag în frumoasa noastră Bucovină şi vă promitem că ne vom strădui să vă fim gazde astfel încât să vă simţiţi ca acasă şi să plecaţi cu gândul de a reveni.

Preşedintele Conferinţei,
Dr. Liviu Dubei

Stimaţi invitaţi,

Organizate la 1 Noiembrie a fiecărui an când sunt sărbătoriţi Patronii care au dat şi numele acestei instituţii “Sfinţii Doctori Cosma şi Damian”, Zilele Spitalului Municipal au de acum pe agendă şi conferințe medicale de specialitate aflate la prima ediţie.

Acreditat de către CONAS în 2013, spitalul a evoluat pozitiv în privinţa resurselor disponibile, a nivelului medical şi tehnologic, asigurând asistenţa medicală pentru locuitorii municipiului Rădăuţi şi a zonei de N-E a judeţului Suceava.

Am convingerea că temele şi noutăţile prezentate, alături de programul de dezvoltare pe termen lung al spitalului, vor permite specialiştilor noștri să ofere servicii medicale raportate la cel mai performant act medical practicat în prezent.

Manager,
Ing. Tibeică Dorin

SPONSORII EVENIMENTULUI